vv Beek vooruitDe C junioren Waalkanters/Opijnen hebben in het Brabantse Prinsenbeek hun visitekaartje afgegeven door daar gedurende twee dagen zeer sterk te spelen.

Want zo was het echt genieten van niet alleen de poule wedstrijden die op een gelijkspel na allemaal gewonnen werden ,maar er was meer zo ging iedereen heel goed met elkaar om en dat is als je twee dagen met elkaar optrek erg belangrijk .
Ook werd de nieuwe naam DSS 14 al uitgedragen want er waren een paar nieuwe ballen van DSS 14 meegegaan .
Maar terug na het voetbal de poule werd gewonnen zonder ook maar een tegentreffer te hoeven incasseren en dat met acht gespeelde wedstrijden .

De winnaars van de verschillende poules speelde vervolgens weer tegen elkaar en zo speelde wij tegen de winnaars uit poule C en die waren net even wat sterker dan onze mannen wat overigens niet zeggen wil dat we helemaal kansloos waren , zo creƫerden we toch een aantal kansen maar konden niet voorkomen dat er met 2-0 verloren werd.

Maar tweede eindigen op zo,'n sterk toernooi is een mooi slot op een heel mooi jaar waarin er echt gespeeld is als DSS 14 spelers Door Samenwerking Sterk ,want samenwerking is iets wat deze mannen goed doen zoals ze nu ook weer hebben laten zien in deze twee dagen versterkt door 3 D spelers die het ook bijzonder knap gedaan hebben.
Tot slot werd het weekend afgesloten met een hapje en drankje in het Toevershof en zo ging na afloop iedereen moe maar tevreden naar huis.

Ik wil bedanken Ton Harm Rien Ron voor de steun bij deze twee dagen ,maar zonder iemand tekort te willen doen , bedanken wij Jeroen die van tevoren eea goed geregeld had zodat wij onbezorgd na Prinsenbeek konden gaan .

Richard

 

Ga naar boven